På osby.se används kakor, bl.a. för anonym statistik. Du hjälper oss att göra en bättre webb om du accepterar kakor.

Du är här: Hem / Uppleva & göra / Lokalbokning
Lyssna

Lokalbokning

Information lokalbokning

I kommunen finns det alkoholfria möteslokaler, idrottsplatser för idrott och lokaler för studier som går att boka.  Osby kommun riktlinjer och taxor för lokalbokning, hittar du till höger under dokument. Där finns även de nya taxorna för 2018. För att boka en lokal hänvisas du till vårt bokningssystem. Se nedan hur du går tillväga.

 

Telefontider

Vill du ha information om lokaler eller hjälp med att boka en lokal når du oss på telefonnummer 0709- 888 671 under följande tider på måndagar, onsdagar och fredagar kl.10:00-12:00 (helgfria vardagar).

Övriga tider är du välkommen att maila oss på osbyfritid@osby.se.

 

22 december 2017 till och med 2 januari 2018 är bokningen stängd

Nu närmar det sig jul och nyår och därmed även semester hos Kultur och Fritid. Under mellandagarna, jul och nyår kommer möjligheten att boka per telefon och få bekräftelse på sin bokning vara stängd. Välkommen igen den 3 januari 2018! 

Aktuella ändringar

Nu fungerar Passersystemet i Parkskolans gymnastiksal igen.


Boka lokal med inlogg

Med hjälp av en webbläsare kan du själv logga in och se scheman för lokaler, alla registrerade bokningar och boka i bokningssystemet. Genom att fylla i datum och vilken lokal du är intresserad av kan du få fram hur bokningarna ser ut i lokalen. Efter att en bokningsförfrågan har skickats inväntar du en bekräftelse på att lokalen är bokad. Bokningsbara tider: vardagar 06-23 och helger 07-23.

Klicka här för att komma till bokningssystemet: lokalbokningssystem

 

Boka lokal utan inlogg (indirekt bokning)

Vid bokningar utan inlogg är det viktigt att fylla i e-postadress så att du kan få en bekräftelse på din bokning. Efter att du gjort en bokningsförfrågan behandlas den av våra handläggare, handläggningstiden är minst två dagar. Tänk på att en indirektbokning inte är lämplig om lokalbokningen gäller nästkommande dagar då handläggningstiden är minst två dagar.

 

Taggar och nycklar

Nyckel och/eller tagg till en bokad lokal hämtas enligt överenskommelse med kontaktperson för lokalbokningen. Nycklar till lokaler i Killeberg finns på Biblioteket i Killeberg under deras öppettider.

 

Uthyrningsregler

För att lokalen ska var i bra skick och kunna användas av många finns det ett antal uthyrningsregler som de som vistas i lokalen har skyldighet att följa. Det är ditt ansvar som bokare att se till att du vet vilka reglerna är och att de som använder lokalen följer dessa. Reglerna går att läsa till höger under dokument.
Vid varje bokningsändring senare än 7 dagar uttages en avgift om 50 kronor/tillfälle.

Sidan uppdaterad: 2018-01-08