På osby.se används kakor, bl.a. för anonym statistik. Du hjälper oss att göra en bättre webb om du accepterar kakor.

Du är här: Hem / Uppleva & göra / Lokal-TV

Lokal-TV

Om Osby kanal

OBS. Osby kanal sänder ej längre.

Osby kanal är en lokal TV-kanal som sänder ut enbart i Osby tätort. Sändningen går ut till cirka 4500 tittare via kabelnätet och kan ses av alla som är kund hos Comhem. I ett pågående projekt håller alla Osby kanals inslag på att överföras till internet, vänligen gå in på följande hemsida för mer information: Osby kanal.

Inslagen återspeglar aktiviteter och händelser, både gamla och nya, från Osby med omnejd. En komplett förteckning över inslag finns i excel-filen (Osby lokal-tv databas.xls). För att kunna läsa filen behöver ni ha Excel eller något annat program som kan öppna excel-filer, t.ex. Libreoffice.

Varje vecka visas även Slingan där såväl företag som privatpersoner kan annonsera - gärna köpa och sälja - eller skicka en hälsning till nära och kära.

I broschyren hittar ni annonspriser och övrig information kring annonser: Broschyr Osby kanal.

De flesta inslagen är filmade av Gundela Wiesel på Osby lokal-TV. Inslag filmade före år 2005 är filmade av Linda Stensdotter-Jönsson.

Har du inte möjlighet att se inslagen på kabel-tv hemma, på internet eller på biblioteket så går inslagen att köpa. De kostar 100kr/inslag.

Sidan uppdaterad: 2012-09-04

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig. För att vi ska kunna svara på eventuella frågor i din kommentar, är det mycket viktigt att du fyller i din e-postadress nedan.

Kontakt

 • Osby kanal

  Gundela Wiesel

  Fabriksgatan 7
  283 31 Osby

  Tel mobil: 0709-31 83 72
  osbykanal@yahoo.com