På osby.se används kakor, bl.a. för anonym statistik. Du hjälper oss att göra en bättre webb om du accepterar kakor.

Du är här: Hem / Uppleva & göra / Kultur / Barn & Ungdom / Familjeföreställningar

Familjeföreställningar

Familjeföreställningar i Osby Kommun hösten 2015

Plats: Fritidsgården Pulsen, V Storgatan 15, Osby (om ej annat anges).  

Osby Kommun arrangerar tillsammans med Osby Teaterförening och Osby Konsertförening tre till fyra familjeföreställningar per termin.  För varje föreställning finns en rekommenderad ålder, med detta menar vi den åldersgrupp som föreställningen lämpar sig allra bäst för. Föreställningar är valda så att de ska passa hela familjen med syskon, mor-farföräldrar m.fl.

Entré: 50 kr inkl. fika som serveras efter föreställningen. Biljettförsäljningen startar 1 timme innan föreställningen.


Lördag 10 oktober kl. 11:00 på Pulsen

FLICKAN FRÅN LÅNGT BORTA, Regionteatern Blekinge Kronoberg

för barn från 3 år

En kall vinterkväll knackar en flicka på dörren till en enslig liten stuga. Den Gråa som bor där inne vill inte släppa in flickan, men bestämmer sig för att ändå öppna dörren. Flickans besök väcker något inom henne. En längtan om att få skratta tillsammans med andra, en önskan om att höra till. Kanske är det bättre att vara två?

OBS! Denna föreställning tar en begränsad publik. Boka gärna biljett via sms till 070-592 66 48 Arrangör: Osby Teaterförening, kontakt 070-592 66 48

Lördag 7 november kl. 11:00 på Pulsen

Nasse hittar en stol av  Kevin Benn (författare Sven Nordqvist, Draken teaterförlag)

för barn från 3 år

Den lilla björnen Nasse träffar på ett för honom helt okänt föremål, som han försöker förstå. Många av hans vänner skrattar åt honom eller tycker att han är dum eller konstig. Men som Nasse säger: ”Jag är inte dum, det är bara det att jag har aldrig sett en stol förr” – en situation som den unga publiken väl känner igen! Arrangör: Osby Teaterförening, kontakt: 070-592 66 48

Familjeföreställning

Lördag 28 nov kl. 11:00 på Pulsen

I TID OCH OTID 

med Frida Höfling, fiol, sång, kohorn och Emma Swensson, oboe, sång, kalimba.

 Folkmusik från världens alla små vrår.

Möt sköldpaddan och haren som väntar för att de skulle vänta. Fast vad eller vem väntar de på? De två vännerna funderar och provar att spela upp tiden. Vem har bestämt att tid är tid och varför går den jättefort ibland men också jättelångsamt? Är tiden magisk? Kan tiden ta slut och hur skulle världen se ut då?

Med fiol och oboe skapas en drömvärld med vackra och roliga melodier som bjuder in till en filosofisk stund med tankar om tid.

 Arrangör: Osby Konsertförening

Sidan uppdaterad: 2015-07-01

Kontakt