På osby.se används kakor, bl.a. för anonym statistik. Du hjälper oss att göra en bättre webb om du accepterar kakor.

Du är här: Hem / Uppleva & göra
Lyssna

Uppleva & göra

I Osby kommun strävar vi efter att erbjuda ett brett kultur - och fritidsutbud med många aktiviter att uppleva och göra  för våra kommuninvånare och för våra besökare.

Inom kommunen finns det tre folkbibliotek. Huvudbiblioteket i Osby samt filialerna i Lönsboda och Killeberg.

I kommunen finns ett brett utbud av olika kulturyttringar för barn och ungdom såväl som för vuxna. Ett rikt föreningsliv, aktiva studieförbund och privata initiativtagare berikar kommunen med ett stort kultur - och fritidsutbud. Osby Kommun erbjuder ett brett kulturutbud med dans, film, konst, musik och teater.

För den aktiva finns bowlingcenter, ishall, stall, tennisbanor. Simhall finns i både Lönsboda och Osby.   I kommunen finns goda möjligheter till rekreation i naturen.

I Osby Kommun evenemangskalender kan ni ta del av kommunens utbud av kultur & fritidsaktiviteter. Vårens evenemangskalender hittar ni till vänster.

Sidan uppdaterad: 2017-04-18

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig. För att vi ska kunna svara på eventuella frågor i din kommentar, är det mycket viktigt att du fyller i din e-postadress nedan. Du behöver även svara på en kontrollfråga för att skicka formuläret.

Kontakt

 • Osby kultur och fritid

  Ö Järnvägsgatan 16
  BOX 13
  283 21 Osby

  Tel direkt: 0479 - 52 85 10
  Tel växel: 0479 - 52 80 00