På osby.se används kakor, bl.a. för anonym statistik. Du hjälper oss att göra en bättre webb om du accepterar kakor.

Du är här: Hem / Nyhetslistan / Koldioxidbantaren kommer till Osby
Lyssna

Koldioxidbantaren kommer till Osby

2012-01-23

Tisdagen den 7 februari bjuds det in till "klimatshow" i Osby kommun. Då besöker nämligen författaren/artisten/föreläsaren Staffan "Koldioxidbantaren" Lindberg Borgen i Osby och berättar hur den enskilda människans livsstil påverkar vårt klimat.

För oss som undrar hur allting ska gå med klimatet, hur det blev som det blev och vad vi kan göra nu, har kommunens energi- och klimatrådgivare och Gruppen för hållbar utveckling har bjudit in Staffan Lindberg till Osby för att prata klimatpåverkan. Lindberg är mest känd från SVT:s program "Vädrets makter", där man fick följa hans arbete med att "koldioxidbanta" sin livsstil.

Den 7 februari klockan 18.30-20.30 på Borgen i Osby bjuder Lindberg på klimatshowen "Det finns bara dåliga kläder", som är en salig blandning av komik, musik och provokation. Showen är ett resultat av de upplevelser som han hade under det år han drastiskt försökte minska sina utsläpp av växthusgaser. Han har en hel del att berätta om hur den enskilda människans livstil påverkar vårt klimat. Föreställningen är öppen för alla och det är gratis inträde.

För mer information om föreställningen kontakta kommunens energi- och klimatrådgivare Charlotta Girand, vars kontaktuppgifter du finner här till höger.

Följ även Osby kommun på:

Facebook: www.facebook.se/osbykommun

Twitter: www.twitter.com/osbykommun

Nyhetsarkiv

Sidan uppdaterad: 2012-01-09

Kontakt