På osby.se används kakor, bl.a. för anonym statistik. Du hjälper oss att göra en bättre webb om du accepterar kakor.

Du är här: Hem / Nyhetslistan / Hjälp till att ta fram kommunens varumärke
Lyssna

Hjälp till att ta fram kommunens varumärke

2012-03-30

Osby kommuns kommunikatör behöver medborgarnas hjälp med kommunens varumärkesarbete. Han söker personer som kan tänka sig att avsätta några timmar den 18 eller den 19 april och delta i kommunens varumärkes-workshop. Som tack för medverkan får du en Triss-lott.

För att vara aktuell att delta i workshopen, så ska du vara skriven i kommunen, men inte ha Osby kommun som arbetsgivare. För att kommunikatören ska kunna göra en så representativ grupp som möjligt, behöver han få in namn på kvinnor och män i olika åldersgrupper (16 år till 65+ år). Åldersgrupperna 16-25år och 25-35 år brukar vara underrepresenterade, så det är extra roligt att få in namn på personer i dessa åldersgrupper. Workshop-grupperna kommer att bestå av 6-8 personer.

Workshopen leds av PR-byrån Kreation. I grupperna kommer ni att, genom diskussion och lite klipp&klistra-övningar, hjälpa kommunen att ta fram ord och bilder som ni tycker kan representera kommunen. Några förkunskaper krävs inte, bara åsikter.

Schema för workshoparna:

Onsdagen den 18 april klockan 18.00-20.30 i Osby

Torsdagen den 19 april klockan 18.00-20.30 i Lönsboda

I din anmälan behöver kommunen veta namn, e-postadress, ålder, bostadsort samt vilken av tillfällena som passar. Anmälan skickar ni direkt till kommunikatör Andreas Lindfors, vars kontaktuppgifter du finner här till höger. Senaste anmälningsdatum är den 13 april.

Följ även Osby kommun på:

Facebook: www.facebook.se/osbykommun

Twitter: www.twitter.com/osbykommun

Nyhetsarkiv

Sidan uppdaterad: 2012-03-29

Kontakt