På osby.se används kakor, bl.a. för anonym statistik. Du hjälper oss att göra en bättre webb om du accepterar kakor.

Du är här: Hem / Nyhetslistan / Gatuchef lämnar sin tjänst
Lyssna

Gatuchef lämnar sin tjänst

2012-03-05

Kommunens gatuchef Mats Jansson har nyligen meddelat att han, efter mer än 20 år i Osby kommuns tjänst, väljer att träda från sin post. Orsaken är att han fått regeringens uppdrag att arbeta som tekniskt råd vid Mark- och miljödomstolen vid Växjö tingsrätt. Han har en bakgrund inom Lantmäteriet och började i Osby kommun 1991 som biträdande byggnadschef. Sedan dess har han även hunnit med att vara teknisk chef i tio år, innan han 2003 tillträdde posten som kommunens gatuchef. En tjänst som han haft sedan dess.

- Samtidigt som det är tråkigt för kommunen att mista en sådan kompetent och kunnig medarbetare, så glädjs vi åt att Mats fått ett sådant viktigt och spännande uppdrag. Vi önskar honom all lycka på sitt nya jobb, säger Anders Pettersson, kommunstyrelsens ordförande.

Jansson lämnar gatuchefstjänsten den 30 april. Tjänsten kommer i nuläget inte att nytillsättas, utan istället kommer Oddbjörn Aasvold, som idag arbetar på gatukontoret, bli tillförordnad gatuchef. Detta för att man, från kommunledningens sida, vill att kommunens övergripande organisationsöversyn ska vara genomförd, innan man beslutar om eventuell nyanställning.

- Jag vill tacka för alla fina år i kommunen. Jag är mycket glad att jag haft förmånen att arbeta med så många duktiga och trevliga människor genom åren. Jag kommer att sakna många, konstaterar Jansson.

Följ även Osby kommun på:

Facebook: www.facebook.se/osbykommun

Twitter: www.twitter.com/osbykommun

Nyhetsarkiv

Sidan uppdaterad: 2012-03-05

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig. För att vi ska kunna svara på eventuella frågor i din kommentar, är det mycket viktigt att du fyller i din e-postadress nedan. Du behöver även svara på en kontrollfråga för att skicka formuläret.

Kontakt