På osby.se används kakor, bl.a. för anonym statistik. Du hjälper oss att göra en bättre webb om du accepterar kakor.

Du är här: Hem / Nyhetslistan / Vattnet stängs av tillfälligt i Lönsboda
Lyssna

Vattnet stängs av tillfälligt i Lönsboda

2012-01-02

Observera att denna artikel kommer att uppdateras allt eftersom nya uppgifter om läckan framkommer.

På grund av en större vattenläcka på vattennätet i Lönsboda, kommer gatukontoret vara tvungen att stänga av vattnet för stora delar av Lönsboda tätort. Avstängningen kommer ske klockan 21.00 ikväll och pågå fram till tisdag morgon. Under denna tid kommer tekniker felsöka systemet och försöka lokalisera läckan.

På tisdag morgon hoppas man att ha lokaliserat läckan och även påbörjat reparationsarbetet. Ett mindre område i Lönsboda kan därför att även under tisdagen sakna dricksvatten. Man hoppas att allt ska vara tillbaka i drift senast under  tisdagskvällen. Under tisdagen kommer vattentankar med dricksvatten placeras ut, för de som inte har något dricksvatten, vid kommunförrådet på Ollonstigen i Lönsboda.

För mer information kontakta kommunens vatten- och avloppsansvarige Lars Svensson, vars kontaktuppgifter du finner här till höger.

Nyhetsarkiv

Sidan uppdaterad: 2012-01-03

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig. För att vi ska kunna svara på eventuella frågor i din kommentar, är det mycket viktigt att du fyller i din e-postadress nedan. Du behöver även svara på en kontrollfråga för att skicka formuläret.

Kontakt