På osby.se används kakor, bl.a. för anonym statistik. Du hjälper oss att göra en bättre webb om du accepterar kakor.

Du är här: Hem / Nyhetslistan
Lyssna

Nyhetslistan

 • Nystart Osby - starta eget information för nyanlända

  2017-09-19

  Nu drar Osby kommun, i samarbete med andra aktörer, i gång Nystart Osby för att hjälpa nyanlända att starta eget. Den 11 oktober hålls en träff där man kan få hjälp och råd för att starta eget företag.

 • Föreningsträff – kom och inspireras!

  2017-09-18

  Nu är det dags för föreningsträff. Måndagen den 25 september är ni välkomna till biblioteket i Osby för att ta del av nyheter inom kultur- och fritidsområdet samt lyssna på en inspirationsförelänsing av Skåne Idrotten.

 • Succé för kvinnligt företagsnätverk

  2017-09-18

  Det blev succé direkt för det kvinnliga nätverk som startats för företagsamma kvinnor i Osby kommun. Uppslutningen vid det första mötet var stor, med representanter från vitt skilda branscher.

 • Premiär för Vårdruset

  2017-09-18

  Den 19 oktober är det premiär för ett nytt motionslopp: Vårdruset. Loppet arrangeras av Vård- och omsorgscollege nordöstra Skåne, där Osby kommun ingår i samarbetet. Anmäl dig nu!

 • Tyck till om socialtjänsten

  2017-09-18

  För att kunna göra vår verksamhet bättre behöver vi veta vad du tycker fungerar bra och mindre bra. Dina synpunkter är viktiga för oss!

 • Träff om Visseltoftaskolans framtid

  2017-09-15

  Måndagen den 25 september kommer politiker från barn- och skolnämnden, samt tjänstemän från Barn- och skolförvaltningen, till Visseltofta för att diskutera skolans framtid med dem som bor i Visseltofta.

 • Familjehem sökes!

  2017-09-15

  Har du/er familj en stabil tillvaro, tid, plats och engagemang för ett eller flera extra barn i familjen? Osby kommun är just nu i extra stort behov fler familjehem. Hör av dig om du/ni är intresserade.

 • Informationsträff med polisen

  2017-09-15

  Välkomna till en viktig informationsträff den 21 september då ni har möjlighet att träffa Staffan Käll, vår polischef i Osby kommun.Staffan kommer bland annat att informera om programmet ”Skydd mot rån i handeln”.

 • Information om saneringsarbetet efter oljeutsläpp i Driveån

  2017-09-14

  Saneringsarbetet efter oljeutsläppet i Driveån den 28 augusti pågår fortfarande. Det förekommer olja i varierande mängd i vattnet och hur lång tid saneringsarbetet fortsätter, beror bland annat på vattenflöde och väder.

 • Trygghetsmätning i Osby kommun

  2017-09-13

  För att öka tryggheten bland medborgarna genomför Polisen och Osby kommun en trygghetsmätning. Nu i september har undersökningen skickats ut till slumpmässigt utvalda invånare i Osby kommun.

Föregående1234567...

Sidan uppdaterad: 2017-02-20

Tipsa om sidan via e-post