På osby.se används kakor, bl.a. för anonym statistik. Du hjälper oss att göra en bättre webb om du accepterar kakor.

Du är här: Hem / Näringsliv & jobb / Jobb och praktik / Lediga jobb

Lärare i SO och Sv åk 7-9

Anställning

Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Heltidstjänsten är placerad på Parkskolan, Osby. Parkskolan är en F-9-skola med drygt 300 elever. Skolan ligger mitt i byn med knappt 5 minuters promenad från stationen. Skolan är belägen mycket naturskönt vid Osbysjöns strand och med närhet även till skog. Tjänsten är placerad i arbetslag åk 7–9 och tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Tjänsten innebär att du arbetar som ämneslärare i SO-ämnen samt svenska för åk 7–9.
Som pedagog förstärker du elevernas skoldag genom att inspirera, organisera och genomföra strukturerad undervisning samt, stödja elevernas sociala utveckling. Du stödjer eleverna och skolan att bli en trygg, rolig, stimulerande och lärorik miljö under skoldagen.

Skolan ingår i Parkskolans skolområde och deltar i det kompetens- och utvecklingsarbete som området beslutar. Under kommande läsår satsar området på två stora utvecklingsområden; språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt samt kollegialt lärande. Båda områdena stöds av förstelärare och har hittat en god form redan. Det kollegiala lärandet sker både individuellt och i arbetslaget under strukturerade former.

Det pågår ett spännande utvecklingsarbete med målsättning att hitta en fortbildningskultur där pedagoger stöttar varandra i utvecklingen av en god skola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och legitimation i SO och svenska för åk 7–9.
Parkskolan har en tydlig organisation i arbetslag med arbetslagsledare och vi förväntar oss att du är en god lagspelare.

Kontaktpersoner

Maria Eriksdotter, Rektor
0709-318483

Fackliga företrädare

Johanna Edvinsson, Lärarnas Riksförbund
0479-52 80 00

Petra Johansson, Lärarförbundet
0479-52 80 00

Ansökan

Sista ansökningsdatum: den 26 december 2017

Ansök via webben

Skicka din ansökan