På osby.se används kakor, bl.a. för anonym statistik. Du hjälper oss att göra en bättre webb om du accepterar kakor.

Du är här: Hem / Näringsliv & jobb / Jobb och praktik / Lediga jobb

Fritidspedagog/fritidsledare

Anställning

Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Barn- och skolförvaltningen söker Fritidspedagog/fritidsledare

Tjänstens omfattning är 100% och tillsvidareanställning.
Tillträde: 2018-03-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:
Vi söker en fritidspedagog eller motsvarande utbildning till Parkskolans fritidshem.
Som pedagog förstärker du elevernas skoldag genom att inspirera, organisera och genomföra strukturerad undervisning samt, stödja elevernas sociala utveckling. Du stödjer eleverna och skolan att bli en trygg, rolig, stimulerande och lärorik miljö under hela dagen. Fritidshemmet erbjuder en meningsfull fritid och stöd i barnens utveckling och lärande. Skolans och fritidshemmet personal samarbetar ofta och nära genom ”samlad skoldag”.

Fritidshemmet ingår i Parkskolans skolområde och deltar i det kompetens- och utvecklingsarbete som området beslutar. Under kommande läsår satsar området på två stora utvecklingsområden; språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt samt kollegialt lärande. Båda områdena stöds av förstelärare och har startat i en god form redan. Det kollegiala lärandet sker både individuellt och i arbetslaget under strukturerade former. Det pågår ett spännande utvecklingsarbete med målsättning att hitta en fortbildningskultur där pedagoger stöttar varandra i utvecklingen av en god skola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidspedagogutbildning eller lärare för tidiga år med inriktning fritidshem eller fritidsledare. Gärna erfarenhet av arbete som fritidspedagog/fritidsledare och våra styrdokument. Datorvana. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

Kontaktpersoner

Ingrid Ullsten, Rektor
0709-318 138

Fackliga företrädare

Ann-Charlotte Ledin, Lärarförbundet
0479-52 83 78

Ansökan

Sista ansökningsdatum: den 12 december 2017

Ansök via webben

Skicka din ansökan