På osby.se används kakor, bl.a. för anonym statistik. Du hjälper oss att göra en bättre webb om du accepterar kakor.

Du är här: Hem / Näringsliv & jobb / Jobb och praktik
Lyssna

Jobb och praktik

I Osby kommun finns det många möjligheter. Vi är en arbetsgivare med ett hundratal olika yrken och cirka 1 000 medarbetare.

Osby kommun behöver under de närmaste åren anställa ett stort antal personer som ska ersätta de som går i pension. Kanske är du vår nästa medarbetare.
Se våra lediga tjänster.

Är du nyfiken på Osby kommun som arbetsgivare? Funderar du på att söka ett arbete i Osby kommun? Vad roligt! Under Jobba hos oss hittar du nyttig information.

Är du ung kommuninvånare som slutar 9:an eller första året på gymnasiet till sommaren? Då kanske betald feriepraktik kan vara något för dig. Läs mer om feriepraktik.

Är du arbetslös och vill få arbetslivserfarenhet? Då kanske Osby kommun kan erbjuda dig en praktikplats. Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen så ta kontakt med din handläggare och för en dialog om vilka möjligheter som finns för dig att söka praktik i Osby kommun.

Är du student och är intresserad av verksamhetsförlagd praktik eller vill skriva examensarbete om Osby kommun? Ta kontakt med chefen för den verksamhet du är intresserad av och fråga vilka möjligheter som finns. Kontaktuppgifter hittar du under respektive verksamhet eller kan du ringa till kommunens växel så lotsar de dig vidare.

Sidan uppdaterad: 2017-05-15