På osby.se används kakor, bl.a. för anonym statistik. Du hjälper oss att göra en bättre webb om du accepterar kakor.

Du är här: Hem / Kommun & politik / Press/information
Lyssna

Press- och informationsmaterial

Osby kommun publicerar regelbundet nyheter och information på vår webbplats, i sociala medier och på Mynewsdesk. Om du inte hittar det materialet du söker och behöver, kontakta då kommunens kommunikationsstrateg.

Pressmeddelanden

Pressmeddelanden från Osby kommun publiceras på tjänsten Mynewsdesk. På Mynewsdesk hittar du nyheter, pressinbjudningar, bilder och pressmeddelanden, som också skickas till registerade nyhetsredaktioner och journalister. Om du behöver annat material kontaktar du kommunens kommunikationsstrateg.

Grafisk profil

Osby kommuns grafiska profil är viktig för den samlade bilden av kommunen. Den är också en del av vårt ansikte mot omvärlden. I ord, bild, färg och form skapar vi en tydlighet för mottagaren. Den grafiska profilen gör att vi blir enhetliga och vi lär omgivningen att känna igen Osby kommun. All kommunikation ska följa den grafiska profilen. Du kan läsa mer om den grafiska profilen på Osby kommuns grafiska profilsajt. Här kan du även ladda ner logotyper med mera.

Sociala medier

Osby kommun finns också på sociala medier så som Facebook, twitter och Youtube. Flera verksamheter och enheter har egna konton eller sidor. Varje verksamhet ansvara för sitt respektive konto/sida.

Vi tar bort inlägg som innehåller känsliga personuppgifter och/eller sekretessbelagda uppgifter. Vi tar även bort inlägg som är stötande, uppviglande eller som kränker den enskildes integritet. Vi tillåter heller inte inlägg som har ett tydligt marknadsföringssyfte och våra sidor är inte heller en arena för politiska diskussioner.

Ansvaret för kommunövergripande riktlinjer och policy för social medier ligger hos kommunens kommunikationsstrateg, vars kontaktuppgifter du finner uppe till höger på denna sida.

Facebook

Facebook Osby kommun

Facebook Kultur och bibliotek i Osby kommun

Facebook Naturbruksgymnasiet i Osby kommun

Facebook Simhallar i Osby kommun

Facebook Öppna förskolan i Osby kommun

Facebook Hälso- och sjukvård Osby kommun

Facebook Räddningstjänsten Osby kommun

Facebook Rönnebackens äldreboende

Facebook AMBO återbruk

Twitter

Twitter Osby kommun

Youtube

Osby kommun på Youtube

LinkedIn

Osby kommun på LinkedIn

Instagram

Osby kommun

Äldreomsorgen

Äldreboendet Lindhem

Köket på Bergfast

Soldalens äldreboende i Lönsboda

Vård- och omsorgsprogrammet, Ekbackeskolan Osby

Sidan uppdaterad: 2017-12-14

Kontakt